Mit univers


Her kan man følge med i, hvad der fylder mest i mit liv - tanker og idéer, som jeg gerne deler ud af.
God læselyst Millelouise

onsdag den 6. juli 2011

Stof, også lige om hjørnet også meget lækkert -

Kender du det - har fundet en super butik i Esbjerg omkring 2009, hvorefter man får at vide, at den har nu lukket og man fatter minus. I dag var jeg på tour de Esbjerg, hvor jeg atter engang lige smuttede ind i Stof 2000 - og jeg manglede noget bestemt, som de ikke havde, MEN det kunne jeg da købe i Tovegade i Esbjerg. Kikkede noget sært og spurgte om denne butik ikke var lukket?

Næ nej - den lever, og jeg siger jer - en fantastisk butik for dem, som er til patchwork og elsker alle de gode mærker - hvilket valgmuligheder - jeg glemte, at købe at jeg egentlig kom efter - kom til at købe stof, som jeg bare ikke helt kunne stå for på trods af, at jeg har konstateret, at det nu nok ikke er stof jeg sådan lige står og mangler ; )
Beklager, men billederne er taget med mobilen - men fik lige lov til at tage et par billeder indefra butikken -
mere
Mere
 Også har jeg ikke engang taget billeder af det hele - butikken har en hjemmeside, men der kan ikke handles online. - Men Hvis du kommer forbi Esbjerg en dag - så skulle du tag og kikke forbi - og tænker hvis man ringer, så er der altid hjælp at finde. Jeg konstaterede, at det stof jeg tit kikker efter på nettet fra USA og andre steder - samt bøger mv - kan simpelhen kan købes i denne butik. Også glemte jeg helt, at kikke på alle deres broderier.

Fik god snak og fik af vide, at der tit kom hele busser, forbi sådan for at handle - og det siges at det Danmarks 3. største patchwork grundet det store udvalg - synes det bare hårdt at kikke alle de stoffer, når nu man HAR besluttet, at det er købefri stof måned - Men for Søren, hvor er jeg bare glad for, at butikken faktisk lever og det er ikke sidste gang kikker forbi : )

Er bare lidt nysgerrig - men hvor handler I stof henne?

God aften - det klør i mine syfingre, men skal have fodret ungerne - kan mærke at det bliver noget let - for jeg skal sy, sy og atter sy

Millelouise