Mit univers


Her kan man følge med i, hvad der fylder mest i mit liv - tanker og idéer, som jeg gerne deler ud af.
God læselyst Millelouise

lørdag den 2. juli 2011

Elsker du at hækle ? så tjek min Give away

Jeg er så glad, for jeg har selv lige vundet min første Give away hos Blomsterbørn og trak selv en vinder I går på min egen give away og den er  på vej til Lotte. Jeg er så glad for min computer er blevet ryddet op at min bedre halvdel og fået windows 7 og alle ved vel at det er så meget bedre end det forhadte Vista.

Men mit formål er, at præsentere den fedeste hæklebog fra Lis Paludan - det er så meget i denne bog - og jeg må sande at jeg ikke hækler så meget igen - men kan se, at det er der altså andre herinde i blogland der gør
Dette er kun få udsnit fra bogen. Der er rigtig mange flotte sager i den til børn - veste, bukser, handsker osv, men det bedste er at der er super gode instruktioner i den. Den kan blive din sammen med med alt det her : )

Pondusbøger, som er sjove at læse for de kære små poder og kan bruges til stil-studio af tøj fra dengang, hvor man overlevede med 1 dansk tv-kanal, ingen fjernbetjeninger, fastnettelefon og spolebåndoptageren.

En fin lille efterhånden meget kendt plastikbøtte ( Erik Kold ), som jeg mindes fra min barndom og et lille hyggespil mikado i den originale fine æske.


Det du skal gøre for at komme for at deltage er følgende:

  1. Et lod for kommentar
  2. To lodder for kommentar og fastlæser 
  3. Tre lodder for kommentar, fastlæser og link på din blog til min give away
  4. Fire lodder for kommentar, fastlæser, link på din blog til min give away og sætte mig på din blogliste/rulle-ting
Også det vigtigste - denne give away bliver trukket den 9. juli - kom og vær mere med - det er så hyggeligt

Millelouise