Mit univers


Her kan man følge med i, hvad der fylder mest i mit liv - tanker og idéer, som jeg gerne deler ud af.
God læselyst Millelouise

lørdag den 7. april 2012

Påskehare og sommerkjole

Håber at alle hygger ligeså meget, som vi gør her i påsken. Her i dag lørdag kom påskeharen forbi med æg - så den store æggejagt blev sat ind i haven trods kulde. Jeg var nu mest indenfor : ) - og fik frem tryllet en super lækker chokolade kage.


Jeg har mest været til det stillesidende arbejde - i går  da det var bidende koldt udenfor fik jeg syet endnu en kjole efter et velkendt mønster fra stof 2000. Mie har egentlig bestilt to af bambikjoler, men jeg var noget i tvivl om størrelsen var rigtig, så jeg syede først en prøve i str. 104 - jeg fandt ud af, at jeg havde været i gang sidste år med at sy en model med Hello Kitty - så forsiden af kjolen var klippet.


 Kjolen er blevet godkendt og nu venter hun var på de to næste kjoler - hm hm - er jeg mon den eneste der har et pigebarn, som har sin mening og tingene ??

Men jeg har også lavet en aftale med mig selv - at hver anden ting jeg syr - skal helst tage udganspunkt i nogle af alle de forholdsvise store stofrester, som man har til at ligge. - Så i stedet for at begynder at klippe i de to nye stoffer med bambier på - så tyede jeg lige til en velkendt Gynthermodel, som er blevet syet af resterne fra en nederdel og fra Mie´s sommer jakke - og den er nu blevet helt ok : ) - men tænker også, at det nok ikke lige er Mie.

Håber at I alle for nydt de næste fridage - mange påskehilser fra Millelouise