Mit univers


Her kan man følge med i, hvad der fylder mest i mit liv - tanker og idéer, som jeg gerne deler ud af.
God læselyst Millelouise

lørdag den 14. april 2012

Lidt ventetøj

Jeg synes efterhånden, at jeg manglede noget behageligt tøj, som lige som kan rumme mig på den gåde måde : ) - og synes det er svært at finde noget ok ventetøj, som jeg gider at gå i.

Jeg har har ændret lidt i et par mønstre og nu har jeg pludselig to rummelige sager, at kan tage på. Stoffet er fra den lokale stofbutik - som faktisk har mange lækre sager - men den findes ikke på nettet
Bluse/kjolen er et ændret Onion mønster, hvor der var en lille bluse med vinge-ærmer og V-hals - ærmnerne er forlænget en smule og tilsat lidt rib - det samme med længden - og den er så fin på.
Det blev også til et par tullebukser med bred rib for oven - og det sidder også rigtig godt. Bukserne er synet er det lækreste bløde hør.
Også jeg synes lige der skulle være lidt sjov på - og hvorfor er det altid børnene der skal have smarte lommer på tøjet - så jeg var lige en tur i restbunken og fandt lidt stof.

Den mandelige del af familien var på mandearbejde i mens i haven - vi er ved et større projekt, med, at få tyndet ud i nogle af alle de træer, som vi har. Og det er nu ikke så få.
Når der er fældet, så skal træet jo køres væk - så der er godt gang i den lille traktor og det er nu vældigt hyggeligt med en kører tur.

Som man kan ane på billederne, så behøver vi ikke at være bange for, at der ikke han blive "et par grene" til midsommerfesten - Sankt Hans.

God lørdag til alle

Smile fra Millelouise