Mit univers


Her kan man følge med i, hvad der fylder mest i mit liv - tanker og idéer, som jeg gerne deler ud af.
God læselyst Millelouise

søndag den 22. januar 2012

Starter nyt liv - 2012 med bondegård og sommerbaby

Det har været så stille her på bloggen de sidste mange måneder - ja faktisk siden oktober - det er da helt vild. Jeg har været ramt af virkeligeheden og tiden til bloggen er blevet ned prioriteret.

I slutningen af oktober var jeg så træt, at jeg ikke orkede andet end at gå på arbejde og bare være til. Men I slutningen af oktober dukkede årsagen op til denne intense træthed, som slog benene væk under mig. Det er en lille spire i min mave, som slugte al min energi, at jeg kun orkede det mest nødvendige - og min næse kunne slet ikke holde lugten af stof ud!!! - heldigvis er det ikke sådan mere.

Gravid med nummer fire, som på ingen måde er planlagt skulle lige bearbejdes - nok mest fordi det igen igen bliver en efternøgler - vi har jo ligesom Mie, som er det - og hun fylder jo 5 år til sommer.

November var en tåget og travl måned - hvor det mest bare var kampen for at overleve trætheden, mens jeg også var bekymret for livet af den lille spire.

December - hyggemåned med nisser og julehygge - det blev også en måned, som endte anderledes end forventet - pludselig blev vores hus solgt, som vi har længe har haft til salg - heldigt - fordi vi har ligesom kun tre børneværelser. Og det nye bosted er blevet fundet - et skønt lille landsted, hvor der bliver plads til drengenes heste og til alle mine sy-ting. Det bliver så godt.

Januar - der er blevet pakket og sorteret og pakket og og ........... Det er i denne uge vi skal flytte og vi glæder os rigtig meget til at få det overstået - her i huset er der på ingen hygge mere - papkasser er ikke så inspirerende.

Jeg synes lige, at jeg ville skrive lidt på min blog inden vi flytter og jeg ser frem til, at mit kreative-gen bliver aktiveret og ikke andet, så  når jeg går på barsel.