Mit univers


Her kan man følge med i, hvad der fylder mest i mit liv - tanker og idéer, som jeg gerne deler ud af.
God læselyst Millelouise

mandag den 24. oktober 2011

Retro-vest og skønne bukser

Trods efterårsferien hektiske aktivitet, så blev der lidt tid til at sy - jeg fik atter syet nogle vinterhuer - super fine og funktionelle. De to store huer er syet af fleece og jersey, men den helt lille er i et enkelt lag fleece.
Huerne er til min kusines børn, så nu håber jeg bare, at de kan passe dem.

Jeg fik også syet den fedeste vest - af brunt fløjl som er foret med det fedeste svampestof - Men min søde pige konstaterede, at hun på ingen måde er til svampe - hm hm hm hm
også lige bagfra
Men jeg havde jo faktisk også klippe et par bukser til barnet, som jeg havde forstillet mig skulle applikeres med samme stof - men nope - hun ville have det her skønne hvalstof i stedet for - findes her hos modestoffer. Stoffet har ligget næsten en hel måned - kan godt mærke, at jeg ikke får syet så meget, når hverdagen kører på højtryk.
 Beklager hvis lapperne allerede ser beskidte ud - men bukserne er blevet ynglings bukser, fordi det IKKE er posebukser og den lille dame bestemte også selv, at benene skulle sluttes af med rib - jeg havde nok valgt noget andet. Mønsteret er faktisk et modificeret ottobre-mønster af en drengebuks

Uha jeg synes det er skønt endelig at kunne blogge igen med lidt selvgjorte sager - men selv om jeg ikke har været særlige meget blogaktiv - så har jeg stor glæde af, at følge jeres blogs på min telefon, når der ikke lige er en computer i nærheden.

god aften til alle derude
Millelousie

lørdag den 22. oktober 2011

marked i Aarhus

Var lige en lille tur på bagagerumsmarked i Aarhus i dag, der var godt nok mange fede retroting -så jeg var lidt træt af, at jeg ikke havde mit kamera med. Jeg så en fin stand med mange fede hjemmesyede gode sager til søde børn. Jeg fik en lille hyggesnark og det viste sig, at stadejeren lige havde oprettet en blog, men slet ikke havde en eneste læser - men er du nysgerrig så kik forbi http://fasterfie.blogspot.com/

Vi er pt i Aarhus i går havde Jeppe fødselsdag og vi nyder det sidste af ferien og jeg glæder mig til at vise, hvad jeg alligevel har fået lavet af kreativiteter selvom vi har været land og rige rundt i denne ferie. 

forsat god lørdag til alle derude i blogland
Millelouise

søndag den 9. oktober 2011

Så dukkede mit kamera op : )

Det var en gang for lang tid siden, hvor jeg deltog i en fin hyggelig pakkeleg - men hver gang jeg skulle skrive om de små skønne pakker, så var der hele tiden noget der drillede - måske forbi man havde fortravlt

Men endelig har jeg gået tømt mit Kamera og endelig fik jeg fat i det billede, som jeg har taget af den finde gave som jeg har modtaget fra Camilla -
Som I kan se skønne skønne sager - især den fine nålepude er jeg bare så glad for, fordi jeg tit at kikket på dem på nettet og tit tænkt, at jeg bare sådan måtte eje en sådan.

Nogle kender man godt andre Ikke - jeg er så heldig at kende denne kvinde - og jeg var så heldig at hun gerne ville sende noget "valg guf" til mig - i forbindelses med det kære valg - men ak ak - den dumme dumme post - det blev misundelige - fordi pakke havde været åben og synet, der mødte mig var dette


Det er bare ikke ok - men tak tak for pakken - synes det er skønt, at vi kan hjælpe hinanden.

Det har egentlig været en begivenhedsrig dag i dag - den ældste er blevet 14 år og jeg sidder lige og bliver lidt nostalgisk - vi boede i Aalborg - i en lejelighed på 45 m2 og vi boede så tæt på Sygehus Nord, at jeg kunne gå derhen med veer ; ) - Men han blev fejret i dag - fik gode gaver - men det bedste var nok maden - som bestod af  hjemmebagte boller, hjemmelavet æblekage, lagkage og til gå-hjem mad - var der en stor gryde med hjemmelavet tomatsuppe - alt i alt en rigtig god dag
I men jeg sidder og vil have tid til at skrive på min blog - så hygger drengene på deres værelser - Mie er heldigvis faldet i søvn. Så nu er det tid til forberedelse af undervisning til i morgen, herefter står den på tasketjek til i morgen - heldigvis er der ingen der har lektier for - der er sundshedsuge på skolen - og lige om lidt er det uge 42 - en milepæl herhjemme, det er ferie og vi glæder os.

god aften derude i blogland - og skriv lige, hvis der er en derude, som mangler en medhjælper til julemarkedet  - når ikke selv at sy så meget, men vil meget gerne hjæple til i en bod hos en af jer : )

Millelouise - som har fået ryddet op på sit sybord og klippet bukser til Mie : )

lørdag den 8. oktober 2011

Tablet - smart, smart og super smart

Lang tid siden og i mit sidste fik jeg uploadet det forkerte billede, så det kan da snart ikke blive mere pinligt. ivet kører i fuldt gear i øjeblikket. Var faktiske meget kreativ sidst weekend, men fik slet ikke taget billeder af svigermors nye kollektion af kjoler.

Nå men i denne weekend har vi fået slppet lidt af og vi har det mest klar til den ældstes fødselsdag i morgen, han fylder 14, der er lige før det kan give en krise.

Men jeg har fået mig en ny maskine, som jeg lige er ved at afprøve en tablet samsung 10.1 - og den er da smart. Ikke noget med at sidde og fedte rundt på mobilen -nope man er online, på nettet, kan se tv, kan være på fb og sidde og nørde rundt på nettet, kan låne online bøger på bib osv. Lige nu er jeg ved at teste hvor god den er til at blogge fra med det lille blogger program, som ikke dur særlig godt på min htc wildfire:-)  eneste minus er, at der ikke er en stavekontrol som fanger alle de glemte bogstaver:-)

Jeg har ikke så mange billeder i denne dims sa I må lige nøjes med Mies og min prøve tidligere i dag - for lige nu sidder jeg alt for sent i min seng i mørke og aprøver min nye vidunder.

God søndag til alle
Millelouise