Mit univers


Her kan man følge med i, hvad der fylder mest i mit liv - tanker og idéer, som jeg gerne deler ud af.
God læselyst Millelouise

torsdag den 28. marts 2013

Påskeferien 2013

Synes vinteren har været lang og denne ferie er lidt af en arbejdsferie. Jeg ar fået indvendt alle mine stoffer og sorteret ud med hård hånd. Begyndte at føle at det kreative blev til anti-krea hvergang jeg gik op til mine maskiner. 
puha det var hårdt at at skulle tage afsked med mange finde stoffer, men det er sendt afsted til en anden, som sikkert kan få glæde af dem.

Manden er temmlig mut over vejret ligesom alle andre - så derfor er han begyndt på projet badeværelse - det er noget af en omgang - men nu er alt brudt ned, så er det vel bare at bygge det op igen. Jeg havde håbet, at det havde været haven, som fik en overhaling.

Anton den yngste kommer omkring nu, så det er både godt og skidt - han har helt klart spottet hundevandet - det er da så sjovt.

Alt i mens alting sker - får jeg i ny og næ lidt til at at følge med i alle de andre skønne blogs og til min store frustration lukker google læse og det er jeg ikke meget for - men sidder og leger med tanken om bloglovin

Det er lidt spændende om jeg kan finde ud af det........ Det vil jeg forsøge- hvad gør i andre egentlig derude med jeres blog?

god påske til alle derude

smil fra Millelouise