Mit univers


Her kan man følge med i, hvad der fylder mest i mit liv - tanker og idéer, som jeg gerne deler ud af.
God læselyst Millelouise

mandag den 19. marts 2012

Lidt tøj og bleer til den kommende lille gut

Jeg burde faktisk skrive et helt indlæg om, hvor surt der er at være mig pt - jeg er syg med ørepine og halsbetændelse og er i den grad sat til tælling - kan man måske sove sin halsbetændelse væk, når der gør ondt i ørerne - kan man måske spise, når halsen gør ondt - hvor sulten mon man er, når man er gravid?? kan så tillade sig at spise smertestillende - hvor nemt er det så lige at være moar og skal gå på arbejde, et arbejde som kræver man er på - det virker da underligt med en tavs underviser.

Nå, efterprojekt flytning, så har opladeren til mit kamera været pist væk - men så fik jeg lige fingrene i svigermors, og vi taget billeder af mine kreativiteter, som jeg har syet de sidste par weekender. Mie fik dog fat i kameraet lørdag, så hun fik også taget et væld af billeder ca. 50 på en eftermiddag.


Men jeg har syet babybukser, men har åbenbart haft en træls belysning, da jeg tog billederne, men håber det kan ses.

 Jeg har eksperimenteret med forskellige mønstre - det er lidt svært at huske, hvor lille en lille bebs egentlig er - men jeg har syet efter str. 50-62 - jeg har syet efter Gyntherbogen 0-4 år og efter Ottobre-mønster og et mønster fra "Home made" fra stof 2000.
Lidt bluser er det også blevet til. Men det sjoveste er nu nok stofbleerne, som jeg er gået i gang med - det er godt nok små - mangler dog lige at få bestilt nogle knapper hjem.

Kommende projekt kan ses hernede - små uglebukser er på vej og mere til. Kom til at gå lidt agurk, da jeg købte stof - havde jo på ingen måde drengestof på lager - og det går jo ikke.

hm hm - er sikker på, at Mie har trykket på mit kamera, synes godt nok de er noget fesne i farverne.

Men Mie fik jo taget mange billeder i går - hun må have set noget - for hun gik og tog billeder af alt muligt sært udenfor - dog ikke det billed, hvor hun selv går rundet og spiser snobrød. Jeppe og en ven hyggede sig hele lørdagen - og det endte med, at de fik lov til at lave et bål og bage snobrød.  Alt i mens jeg gik rundt indenfor og var sur og kummerlig.
Vores hund på musejagt - tror jeg
To drenge som bager og bager
endnu et af Mie´s billeder, som I kan se - er der ved at blive tyndet godt ud i vores træer - det er lidt tiltrængt - men lidt sjovt, at se tingene fra børnehøjde.

alt andet lige - så fik jeg skrevet på min blog og ser frem til at feberen Inkl halsbetændelse og ørepinen forlader min krop - den pencillin må da snart virke.