Mit univers


Her kan man følge med i, hvad der fylder mest i mit liv - tanker og idéer, som jeg gerne deler ud af.
God læselyst Millelouise

tirsdag den 28. februar 2012

Vores skønne landsted - nu med lidt forår

Jeg må indrømme, at det har været lidt af et flytteprojekt vi har været ude i - vi er endnu ikke helt på plads, men drengene har fået deres heste hjem, og det er virkelig noget der nydes af hele familien.

Men som i kan se på billedet, så er det taget da sneen og isen ikke var helt væk - men i denne weekend kom det første strejf af forår i haven - et skønt syn, når man nu kun har boet her, mens det hele var koldt og hvidt.
vejret var så skønt, at vi faktisk spiste forkost på terrassen, hvor vi blev varmet af lidt suppe og senere bød eftermiddagen på ridning og kaffe - her er min udsigt af teressen fra huset
Vores hund Lucca og jeg følger med i projekt ridning, som forhåbentligt med tiden bliver omdannet til en ridebane - men det fungere pt ganske udmærket.

Når man nu bor på landet - så er der tit en tradition for at naboerne lige kommer forbi og hilser på - så det er næsten ligefør vi har mødt flere naboer her end der, hvor vi boede før - det er skønt, at man kan fornemme at folk hjælper hinanden på den gode måde. Og søndag bød igen på besøg for for at det ikke skulle være helt løgn, så kom en hygsom ægtepar lige forbi på deres islændere - det er ikke så tit at man får besøg af folk på hesteryg.

Mads, den ældste har tit talt om, at det kunne være sjovt at prøve at ride tølt, og pludselig fik ha muligheden herhjemme og i egen have ; )
Mie, som endnu mangler at få en pony, ifølge hende selv - har været så heldig at få en kanin - og det er en fransk vædder, som bliver temmelig stor - pr er han kun en unge, men er noget af det sødeste man kan forestille sig - ikke noget med at være dum og bide.

Også er det jo også så skønt, at man bare kan komme ud at ride på storebrors hest, når man sådan lige har lyst til at skridte den af efter dagens arbejde.
Landet nyder på andet en dyr - jo jo der er jo også køretøjer og Jeppe fik lov til at lære at køre havetraktor - så jeg tror ikke vi får problemer, når der skal græsset skal slås, for det er faktisk helt sjovt med sådan en maskine.
men det er nu også skønt, at have sin pony tæt ved sig - selv om den af og til er noget fræk : ) og fuld af energi, men Lala er jo også bare en lille ung pony med krudt i.
Som det ses, at der ikke syprojekterne, der er mest gang i - men jeg har skam fået det fedeste sy-sted på 1.sal med udsigt over have og stof og maskiner er allerede pakket ud, men længere er jeg ikke nået endnu. men ikke det hjælper, når jeg skal på barsel - synes pt at det er svært at finde overskud og ro til det hele.