Mit univers


Her kan man følge med i, hvad der fylder mest i mit liv - tanker og idéer, som jeg gerne deler ud af.
God læselyst Millelouise

søndag den 27. februar 2011

Aben Alfred fik nyt tøj

I denne weekend har Mie og resten af familien haft besøg af aben Alfred, som faktisk ikke kommer fra Afrika, men derimod fra Mie´s børnehave - måske en sød tanke, en fantastisk idé, men her ved barn nummer tre, synes jeg faktisk ikke det er så hyggeligt, men derimod temmelig anstrengende - netop fordi der følger en log-bog med til aben, der fungerer som dagbog - men hvad gør man så med den, når pigebarnet ligesom har ladet Alfred gået for lud og kold vand det meste af weekenden??

Nå, men vi har haft lidt hygge med aben Alfred, dog er der ikke på nuværende tidspunkt skrevet i logbogen, måske Aben Alfred skal have en "smart-telefon" med et godt kørende 3.g net - Men Mie mente heldigvis at Alfred skulle have noget tøj, for han havde jo slet ingen ting og det var jo så synd, men han var jo en dreng, så pigefarver duede jo bare ikke. Men efter Mie havde tullet rundt og kikket på udvalget af drengestof, så mente hun at han skulle have bukser og bluse - så det fik han. Problemet med Alfred er at han er temmelig bred - utrolig kortlivet, men har stor numse, så tøjet er syet efter eget mønster - men er faktisk blevet vellykket.

 Det er første gang jeg syr overall - så der er helt klart plads til forbedringer - men er ganske godt tilfreds - bukserne er syet i brunt hør.
Så i morgen, det vil sige og ikke særlige mange timer skal Alfred i børnehave sammen med Mie, som skal have sine nye bukser på, som netop er blevet færdige fra moars sybord - Igen igen har hun selv valgt model og stof.