Mit univers


Her kan man følge med i, hvad der fylder mest i mit liv - tanker og idéer, som jeg gerne deler ud af.
God læselyst Millelouise

lørdag den 24. december 2016

Julen 2016

Jo det er faktisk den 24. December, jeg sidder en sen aftentime og ammer lille Anna i søvn, lille natteravn. Jegnåede lige sy en heldragt til hende. Dencember har været en hygsom,men også på mange måder en hård måned, men heldigvis på den gode måde. De tre yngste er hjemme på fuldtid mens jeg holder barsel, det er en enestående mulighed at have dem hjemme også i dagens gode timer. 

Træet blev allerede pyntet 4. søndag i advent, det er så smukt synes Anton og lyset i Idas øjne taler for sig selv.


Vi har arbejdet med mange kreative ting, maling, ler, tegning også prøvede vi også at lave engle af uld fra egne får. Anton synes dog det lugtede, men Mie fik lavet nogle rigtig fine engle og gav ikke lige sådan op. 


Lucia er stort, når man synger I kor på en lille skole og koncentrationen var høj hos de 5 piger, der smukt sang hele den lille hyggelige skole op. De yngste og jeg var inde og se det, og de var så betaget af stemningen mørke, levende lys og musik.
December startede med juletur til København, lidt et projekt når de tre yngste er 4, 2 og 1/2 år, men det gik rigtig fint og når man bor i det mørke Vestjylland er der skønt lige at få lidt storbyimpulser. Så mættet af oplevelser og larm tog vi hjem til stilheden og roen.
Jeg sad for nogle dage siden og kikkede bloggen igennem, det var helt hygsomt at gennemse nogle af de gamle indlæg fra dengang, hvor vi blot havde 3 børn. Så frem for at dyrke den dårlige samvittighed, så overvejede jeg hvorfor jeg egentlig oprettede denne blog i tilbage i 2009, det var fordi blogland var fuld af inspiration.

Smil fra Millelouise