Mit univers


Her kan man følge med i, hvad der fylder mest i mit liv - tanker og idéer, som jeg gerne deler ud af.
God læselyst Millelouise

lørdag den 22. august 2015

Den skønne sensommer og skønne bleer

Vejret har været så skønt i dag lørdag, så tiden har været brugt udenfor. Telefon og iPad har været inde, så egentlig er der ikke nogle billeder fra i dag, men trætheden i kroppen fortæller,at jeg har været i gange med noget hele tiden.

Ugens syprojelt har taget udgangspunkt i genbrugtanken, nogle gange når jeg rydder op i skabe og skuffer, er der næsten altid et eller andet tøj, som ikke bruges - typisk er det for småt. 

Ideen med stofbleer er at de kan genanvendes, så jeg udfordrede mig selv, hvor meget ble kan man sy af en t-shirt i str 104 og hvor meget indlæg kan der blive af en gammel joggingblise af Isoli. Tit når man syr ender man op med rester af stof, som ikke altid bliver brugt.

Så de her to newborn hybridbleer er syet af ca 85-90% genbrug 5-10% rester. 

Den ene hybrid ble


Den anden hybridble og faktisk blev de to ærmer til et sæt babylegs. 
Jeg er vild med at stilen bliver helt unik. Og det blev til to bleer og babylegsMen egentlig havde jeg et hængeparti, som var en nederdel, der havde ligget lidt for længe, men nu blev den endelig færdig. 


På mit arbejde havde jeg den fornøjelse, ar vi besøgte Brørup Marked, det var noget af en oplevelse, så kommer du på de kanter, kan det kun anbefales, det er jo kæmpe stort. Og der er rigtig mange skønne ting.

Smil fra Millelouises

@alfebiksen @millelouise