Mit univers


Her kan man følge med i, hvad der fylder mest i mit liv - tanker og idéer, som jeg gerne deler ud af.
God læselyst Millelouise

lørdag den 23. november 2013

Tid til julehygge

En kold dag og jeg havde regnet med at der skulle gøres rent og ordnes 100 andre triste husmoderlige gøremål. Men kom så på andre tanker, vi fik hygget med at børnene, som fik lov at trille havregrynskugler og bage julekager. 
Med det fedeste var, at der var musik på fuld styrke, længe leve til youtube, hvor vi alle kunne få vores musik ønsker opfyldt. 
Mie og Emil er i fuld gang med at danse. Og for at det ikke skal være lyv, vi jeg syet to bluser til Mie og simones mini-build-a-Bear. 
Nu stenes der på højtryk, men vi venter på at Anton for trang til at sove.... Er sikker på, at han har spist for meget sukker i dag😃Smil fra Millelouise  

fredag den 22. november 2013

Trods travlhed så bliver der syet en smule


Jeg ser frem til jul, så er jeg halvvejs igennem mit pædagogikum. Hverdagen er noget pakket, men ude i de små aftentimer bliver der syet en smule.
En glad Anton i syn nye skjorte, men der er svært at tage gode billeder af ham en tidlig morgen, hvor han er fuld ad spillopper...

Igen Anton i sine fine ternede bukser med tilhørende vest.

En nederdel til Mie 
Bukserne til Anton.
En bluse og vest. Tror at der i denne vinter er en lille kærlighed til små fede veste til drenge.
Også lige en nederdel igen. Håber der bliver lidt sytid i denne weekend trods mange husmoderligt gøremål, der burde have første prioritet.

God aften fra Millelouise