Mit univers


Her kan man følge med i, hvad der fylder mest i mit liv - tanker og idéer, som jeg gerne deler ud af.
God læselyst Millelouise

søndag den 28. juli 2013

Sidste dag en vores fælles ferie

Tre uger med sommervejr, jo vi har mærket, at det har været sommer i år. Den sidste uge har vi været hjemme, og der vi har fået lavet en del og weekenden har stået på hygge. 

Igår var vi en tur i lintrup i dyreparken, et hyggeligt lille sted, dog ingen billeder, da min telefon var løbet tør for strøm. 

Mine kyllinger er blevet så store, at de har fået mulighed for at komme ud og blive fritgående, men ak ak verdenen er så farlig. 
Efter aftensmaden, hvor vi fortærede en helstegt kylling fra grillen, stod den på ridning. Anton synes det et så spændende, så længe leve selen i barnevognen. 
Jeppe på sin pony på vej hen mod Anton
Og det blev også lige til en fælles tur. 
Helt skønt, at vejret ikke var hedt hedt. Mie fik også lige hygget med lille Lucca
Og synes da også lige vi skulle have et billed af dem. Undervejs lykkedes det faktisk at fange Anton forfra, men har sad og kikkede Mie og Jeppe. 

Lige snart venter den hektiske hverdag og man sidder her og nyder kaffen og synes man har nået meget, hygget meget og hverdag synes lang langt væk. Det må alt andet lige betyde at man har fået koblet af på den fede måde. 

God aften Millelouise 





 

fredag den 26. juli 2013

Arbejdsferie


Hold da op, den sidste uges tid har stået på gør det selv projekter, men vi er ikke helt færdige eller måske ville vi må for meget. Anton har fået tildelt et værelse, Mie er atter rykket på 1. Sal og den ældste har fået det mindste værelse. 
Alle tre rum er malet og med nyt tæppe. Projekt bad går stille videre på sin egen måde, godt det ikke er husets eneste.
I morgen skal vi på tur, det trænger alle vist til. 😃

God aften Millelouise 



mandag den 22. juli 2013

Sort-hvide billeder

Sort-hvide billeder kan bare gøre noget godt ved billeder.
God sommeraften
Millelouise 

søndag den 21. juli 2013

En dejlig ferie


Egentlig var der dømt dansk sommer, men udlandet trak, så med sneglehuset på krogen satte vi kursen til Ungarn belatonsøen. Et skønt sted med, med dejlige billige priser. 
Men det er en lang tur i bilen, så ferien startede allerede herhjemme. På vej derned kørte vi over Prag og det betød at vi både kom igennem Slovakiet og Tjekkiet. 

Ferien bød på mange oplevelser, sol, sø, is, mad, mv 


Og mange mange is

Turen hjem gik over Østrig og Tyskland. Og i sydtyskland lå vi et par dage i de flotteste område, obersaltsberg, tær ved ørneborgen. 

Og her et blik ned på sneglehuset 

Og en super udsigt fra vores plads 

Anton nød campinglivet trods de lange ture i bil og denne aften var den lidt køligt..... 22 grader, hvilket forklarer trøjen.


Mie blev seks år dernede, og hun blev fejret. Hun var med sin mor ude at få klippet hår og ordnet negle. 

Så fin hun blev.

Men efter to uger på farten var det nu også skønt at komme hjem igen. Idag høstede jeg vores første tomater fra drivhuset. 

Så nu skal der arbejdes med hjemmesysler resten af den fælles ferie. 

Smil fra Millelouise

mandag den 1. juli 2013

Sad lige og kikkede billeder igennem...

den digitale verden kan så meget og mon jeg er den eneste der får taget en masse billeder og så bare sådan glemmer at få den fremkaldt - for bruger man egentlig det mere? Men på den anden side synes eg faktisk at det er fedt at få nogle gode billede, sådan på papir og til at sætte i noget så gammeldags i en ramme.
Anton 1/7 2012 ( en uge gammel)

Min computer er ved at nå pensionalderen og nej jeg har ikke været så forudseende at huske jævnligt at få billeder lagt både den ene og andet sted hen.

Først fik man et digitalkamera med tilhørende ledning - herefter blev det mere smart - nemlig et kort i kortlæseren og nu - tja så bruger man vel dropbox eller noget i samme stil, så man er sikker på at sine billeder taget med mobilen/tablet/IPAD er uploadet flere steder - og jo jo det er smart, når der skal skrives på FB, Instagram, Pin it eller på sin blog - Men det hjælper da på ingen måde på, at få noget så gammeldags som et helt almindelig foto ud. Og jo jeg jeg godt jeg kan printe, men det er bare ikke lige helt det sammen.
Anton 1/7 2013

Især ikke når man kan huske, at man var på ferie, man havde en film med 24 eller 36 billeder på - man udvalgte nøje motivet - tog billedet og senere, når hele filmen var brugt, så skulle den fremkaldes og tit synes man det var dyrt, men man gjorde det og pludselig sad man der med sine billeder i hånden - og minderne væltede frem og den næsten glemte sommerferie, da man endelig fik filmen fremkaldt i oktober - eller man sad om foråret og kikke på det hyggelige julebilleder.

Jeg overvejer snart at sende nogle af mine billeder et eller andet sted hen og så gå og vente forventningsfuld på, at miraklet skulle ske - billeder sådan i papir - et godt minde til væggen til de rammer jeg endnu ikke har i mit hjem. Men jeg har jo efterhånden ingen erfaringer med papirsbilleder og mener, at det nok er ca 6 år siden, jeg sidst fik nogen fremkaldt.

Og hvorfor - fordi jeg synes det var smart at have en familiehjemmeside, hvor alle kunne følge med i alt - men på et tidspunkt synes jeg det blev dyrt og træls og langsomt tog min blog over - men den bliver jo også i perioder temmelig forsømt, netop fordi hverdagen kører på fulde gardiner.

Måske er tanken om billeder på papir et alderdomstegn - ligesom med idéen om, at det faktisk ser pænere ud, når tøjet er strøget og at det er skønt at eje et drivhus, som producerer verdens bedste agurker lige i øjeblikket.

Hvis nogen kender et godt sted - så skriv gerne

god aften til alle derude i bloglang - jeg glæder mig til morgen dagens lys, hvor der forhåbenlig står lidt syning på programmet.

smil fra MilleLouise