Mit univers


Her kan man følge med i, hvad der fylder mest i mit liv - tanker og idéer, som jeg gerne deler ud af.
God læselyst Millelouise

søndag den 17. februar 2013

tunika med sjove katte

Vi skulle til fødselsdag i går aftes og mie mente bestemt at vi lige skulle nå at sy en kjole med det ny indkøbte kattestof. Et gammelt mønster, som længe hat været dømt ude kom igen atter frem. Mie var lykkelig og jeg blev også selv fornøjet ved resultatet.


Ellers stå dagen på de kedelige husmoderlige pligter....det er jo mandag i morgen og heldigvis er Anton ved at være oven på.


Mie sidder altid og sysler når jeg syr, i øjeblikket arbejdet hun på en taske, som er pyntet med bambier og tyl. Hun har fået sit eget bord heroppe i syrummet, og mener at alt glimmer og tyl stof er hendes....


God søndag


Smil fra millelouise


Published with Blogger-droid v2.0.4

onsdag den 13. februar 2013

fede farmerbukser :)

Anton, yngsten må klart være det barn med mindst søvn behov. Godt han har det fint med lyden af moars maskiner....


Sov sødt derude


Smil fra millelouise


Published with Blogger-droid v2.0.4

mandag den 11. februar 2013

lidt sytid blev det til...



I denne sene aftentime fik jeg lige syet et sæt funky tøj til yngste mand. Benytter klart at han ikke har en selvstændig mening endnu. Jeg er vild med cykelstoffet og har haft det liggende i flere år. Et af de stykker stof, som jeg ikke kunne nænne at klippe i. Egentlig har Mie og jeg også syet idag, hun er så hård til at sy. Hun syede den fedeste taske til sin gode veninde og jeg nåede slet ikke at få et billede af tasken, inden den blev pakket ind. Glæder mig til i morgen, det for jeg besøg af en veninde, en af de gode, som man set for sjældent. Ellers har dagen været hygsom trods at lille Anton et sat til i snot og øjenbetændelse.

Hyg hyg til jer derude, smil fra millelouise,



Published with Blogger-droid v2.0.4

søndag den 3. februar 2013

De mange gøremål

Er altid så forventningsfuld fredag, når det endelig er weekend. Planlægger altid at nu skal jeg sy og være kreativ. Men synes tit det et svært at nå. Det blev ikke til det store, men lillemanden fik nye vindere.


Published with Blogger-droid v2.0.4