Mit univers


Her kan man følge med i, hvad der fylder mest i mit liv - tanker og idéer, som jeg gerne deler ud af.
God læselyst Millelouise

fredag den 25. januar 2013

Lidt tid til kreahygge

Mie fik endelig gang i hendes voksen symaskine og det er bare sjovt. Jeg synes måske mere, at jeg intet får syet. Men flot at hun gider. Hun fik syet en lille pose af noget stof hun selv havde tegnet på med stoftusser.


Men efter hun var blevet puttet snød jeg mig lige til at færdiggøre nogle babybukser, som.skal bruges til gave.


Ellers nyder vi, at vi er over influenzaen, vi har alle været nede.


God aften derude


Smil fra millelouise


Published with Blogger-droid v2.0.4

søndag den 20. januar 2013

Årets start 2013


Tiden flyver hurtigt af sted. Anden januar startede jeg med at arbejde igen og jeg må indrømme at det føles skønt at komme ud at se lidt af verdenen igen. Der er dog for lidt tid til at passe blomster med mere. Så  det er med stolthed jeg kan fremvise denne lille fin blomst,  men de overlever jo også bedst på meget lidt vand 
De kreative maskiner har holdt pause, men har da fået  syet et par ridebukser om Jegtil en sød pige, som netop stod og manglede netop sådan et par, men de er ikke til at købe, hvis man ikke er et standart barn. Hvor blev hun bare glad.
Når vi ikke er arbejdsramt så hygger vi med hestene, især Mie nyder det, men nu kan hun også meget selv i stalden og der er ikke noget som en god familietur.
Den ældste har lige sagt velkommen til sin nye hest, en smuk en af slagsen, men ikke så gammel. Han skal lære meget og rides til, men er meget tålmodig og rolig, det tegner rigtig godt.
Så selv om jeg ikke altid for blogget,  så sker her altid lige lidt. Sidste uge har dog været præget af influenza,  den har været meget hård ved os alle sammen. Dårlig humor  at ligge syge alle på samme tid.

Hygge hygge derude smil fra Millelouise