Mit univers


Her kan man følge med i, hvad der fylder mest i mit liv - tanker og idéer, som jeg gerne deler ud af.
God læselyst Millelouise

torsdag den 20. december 2012

Lille Anton bliver alt for hurtig stor

Jeg ved jo det - der er jo nummer 4 - men hvor bliver de små poder hurtigt store og hverdag kan de bare nye ting. Her er lille Anton - en uge gammel i en hjemmesyet kreation.

Lille Anton var også med på Sommerferie, hvor vi var en tur i Ungarn - et skønt sted med masser af varme. Hele familien nød til til fulde især det, at vi vinkede farvel til det regnfulde sommer Danmark.

Den lille fyr sidder ved sin storebror ca 3 uger gammel - de to drenge ligner så meget hinanden. Men Anton er vokser og vokser


Da Anton var var 2 måneder begyndte han også at smile til omverdenen - en glad lille baby - dog en baby som ikke sover sin tid væk : )5 måneder gammel - kravlegården er bare et hit - han elsker den - sit legetøj og andet godt man ellers kan få fat i


Anton er nok det eneste barn af mine, som synes sin tremmeseng er så sjov - især klokken midnat - har er et af de utallige billeder, jeg har taget af ham i en sen nattetime, hvor alle sover undtagen Anton og Jeg.

Denne aften er bare noget surt for glade Anton - han er ramt af bræksyge - det er hårdt for den lille fyr, som nu næsten er 6 måneder. 
tirsdag den 18. december 2012

fantastisk god kaffe

Kaffe er et must herhjemme, og der bliver drukket meget kaffe. Men der er nu ikke noget så godt som et glas café latte, der er kræset om. Men her har der været langt i mellem, fordi vores stempelkande gik itu under vores flytning.


Men forleden dag fik jeg en hilsen fra en sød bekendt, som sikker har fornemmet min hang til skøn kaffe. Jeg er så taknemlig for min lille kande, som jeg har ønsket mig i flere år, men altid glemt at skrive på ønskesedlen.


Fantastisk gave.


God aften, derude i blogland.


Published with Blogger-droid v2.0.4

lørdag den 15. december 2012

fede drengebukser

En sød dreng så Mies nye bukser, og sådan nogle kunne han godt tænke sig. Så her i en sen aftentimer, hvor jeg havde brug for at slå hjernen fra, fik jeg syet et par. Så nu håber jeg at de passer. Bilderne er ikke de bedste, men lyset var lidt trælst. Vil finde min seng, dagen i morgen stå på korsang og måske man skulle overveje at lille syprojekt.


Published with Blogger-droid v2.0.4

torsdag den 13. december 2012

skønne pigebukser

Trods travlhed så fik jeg lige en time ved maskinerne. Så Mie fik endelig nye bukser.


Glædelig 13. December

Smil millelouise


Published with Blogger-droid v2.0.4

mandag den 10. december 2012

Så mange fine og fede juleting

Kender I det - man skal lige forbi nogle bestemte netsteder, sådan bare lige fordi, at man tit lige er inde og tjekke, hvad der nu lige er. For mig er det rent afslapning - og ofte er jeg udenfor pædagogisk rækkevidde, når jeg sådan falder i staver - men prøv da lige og se her:

Det er så hyggeligt med julepynt af ældre dato - på en eller anden måde, så virker det vare lidt mere juleagtigt end den lyserøde barbienissehue fra Fakta. Se denne skønne Nissepige - og hun kan faktisk købes her.


 Fandt også lige nogle fantastisk knogler


Eller hvad med denne skønne Nisse

Hvis du er blevet lidt fristet - så hyg dig lidt på siden - der er mange rigtig fine ting. Tror mig, jeg linker ikke op, fordi jeg kan vinde et eller andet - blot fordi jeg blev inspireret : )

Hyg hyg til jer alle derude
smil fra Millelouise

søndag den 9. december 2012

Hygge og dejligt hønsestrik

Sidste uge var min sidste uge på barsel på fuldtid - jeg skal starte med at undervise igen efter jul - så lille Anton skal køres ind i dagplejen, så han er klar til start efter jul. Og jeg må hellere få ammehjerne til at fungere lidt mere optimalt : )

Så ugen blev brugt til at hygge om de to yngste poder - vi har været til krybbespil i Kirken - vi har hygget og sunget.

Mie, der går i børnehave og som skal i skole lige om snart - elsker stadigvæk at besøge hendes dagplejemor Karin - for hun bare nemlig bare verdens bedste boller. Men Karin kan også trylle med strikkepinde - så min to poder var så heldige at de fik det her. Den fedeste vest til Anton og fineste nederdel til Mie. Et kæmpe arbejde synes jeg - og det er ligefør man burde tage et billed af vrangen - så flot håndarbejde.
 Mie, der til tider mest er til prinsesser og lyserødt dullegrej - måtte også overgive sig - så hun stillede gerne op til foto.
Weekenden har også (næste) været i hyggens tegn - vi har fået bagt småkager, har bare ikke lige fået taget billeder - og idag søndag har budt på husmoderlige gøremål - såsom at slagte vasketøjskurve, så en nu uge kan begynde.

hyg hyg derude i blog land

Millelouise

mandag den 3. december 2012

SÅ gik der JO igen lige et par måneder - næsten

Puha tiden går for hurtigt - det var min mening, at få gang i skriveriet igen her, men det holder noget hårdt. Men det betyder ikke at mit sygen holder pause. Jeg har brugt tid på at slagte uldbluser, hvorefter de er blevet forvandlet om til det sødeste drengetøj - til stor glæde for pengepungen - og jo så går der også sport i, at se hvor meget man egentlig kan gå ud af en gammelbluse.

det blev til bukser og bluse til lillemand - faktisk også en hue og handsker

Så har jeg fået syet en del børnetøj - her er en kendt ynglingsmodel i bukser - EG-bukser
Når man er på barsel kan man være så heldig at få de sjoveste opgaver, når nu man alligevel kan betjene en symaskine : ) Først har jeg fået æren af, at sy bukser til min stofdamens snarlig ankomne barnebarn - det
 var godt nok meget små - men nyfødte er jo ikke så store : )

Lille Anton, som efterhånden er blevet temmelig stor har hygget med mor på barsel og i dette efterår har vi deltaget i babysalmesang - en super hyggelig måde at være sammen på - da der er så meget ro i Kirken. Her er han i Mormors hjemmestrikkede uldbukser - en sød lille fyr.

I de sidste par dage har jeg også fået styret min sy-gen - jeg har fået æren af, at rette nogle kostumer til, så de små poder fra børnehaven kunne passe dem, når de skal hen i Kirken og høre/lege/spille Juleevangeliet. Mie har gået vældig op idet - og pt er hun mere opdateret på det området, som handler om Jesus fødsel og de fine engle fremfor de obligatoriske nissehistorier - jeg elsker selv Tiske og Taske
Mit i projektet fik jeg Mie til at agere model - hun var godt nok puttet i seng, men sov ikke . Her viser hun et englekostumet - der er syet tre stk.

Og her er en af dragterne til én, at de tre vise mænd - som der er blevet syet tre af : )
Det var da lidt hygsomt, at sidde og skrive på bloggen igen - nu vil jeg finde min seng - Jeg håber, at Anton ligesom er gået i seng - for han har da på ingen måde sovet særlig godt i dag.

nat nat derude i blog-land

Decembersmil fra Millelouise, med et lille drys sne : )