Mit univers


Her kan man følge med i, hvad der fylder mest i mit liv - tanker og idéer, som jeg gerne deler ud af.
God læselyst Millelouise

tirsdag den 18. september 2012

HJÆLP - hvor nu det

Lige et kort indlæg - men når jeg kikker mine gamle bloginlæg igennem, så kan jeg se, at der er steder, hvor billederne sådan bare er væk - der er da ikke særligt spændende at kikke på - jeg har intet rørt eller forandret - JEG FATTER MINUS  - hvad mener du??

mandag den 17. september 2012

Anton....

Skulle lige prøve om han kunne komme på ryggen, smart det kunne han....han har nok glemt at læse den bog, hvor man skal være noget ældre end knap tre måneder......måske fordi han ligner en baby på fem måneder....


Published with Blogger-droid v2.0.4

søndag den 16. september 2012

så fik jeg syet lidt....

Bukser og leggins til mie og bukser med plads til stofbleen til Anton. Der blev et par benvarmere til Anton, praktisk når han har uldbukser på. Modellen var dog ikke til samarbejde.


Published with Blogger-droid v2.0.4

torsdag den 13. september 2012

Så skal der gang i bloggen igen....

Også troede man, at når man gik på barsel så ville der lystigt komme gang i ens kreativegen - havde nok lige glemt hvor meget tid små babyer tager af ens tid. Men I forbindelse med Antons dåb bliv manden og jeg velsignet i kirken efter 15 års borgerligt ægteskab - og kjolen har jeg faktisk selv syet. Faktisk var det svært at finde et billed, hvor man kan se den 


I forbindelse med festen kastede jeg mig ud af kage-kunsten med hjælp fra en ny blogger, kik endelig forbi denne nye blog.
resultatet blev faktisk rigtig godt og kagerne var super gode - så nu kan jeg prale af, at jeg både kan lave fondant med pastefarver mv - faktisk er det et stort arbejde at lave sådan nogle kager.

Festen blev holdt hjemme - og det blev en uforglemmelig dag - Anton deltog ikke så meget i festen, men det gjorde vi andre til gengæld.

Ellers går mine dage med barsel og pasning hus, børn og især lille Anton, som snart skal have nyt tøj - så jeg håber snart at han lærer at elske lyden af symaskinen og overlockeren - for det klør efterhånden rigtig meget i mit sy-gen.

hyg hyg derude : )

fra Millelouise