Mit univers


Her kan man følge med i, hvad der fylder mest i mit liv - tanker og idéer, som jeg gerne deler ud af.
God læselyst Millelouise

søndag den 31. juli 2011

Ferie, Award og vasketøj ; ) og atter ferie

Jeg gider da faktisk ikke at sige noget om vejret i sidste uge - men vi lavede en del indendøres sysler, men det blev til nogle god ture rundt i det Nordsjællandske hvor vi bl.a. så Fredensborg og Esrum Kloster og en tur til København, hvor vi vi set Christiansborg, Amalienborg, Rosenborg med prisessediademer og Rundetårn. Turen blev nydt i fulde drag, fordi der var i de stunder hvor det IKKE regnede.

Ved Esrum Kloster
Ved Fredensborg
Ved Amalienborg
Har har været rundt med campingvognen og på Sjælland lå vi ikke på Campingplads, men bruge derimod mine forældres have i Hornbæk - og det var med en fantastisk service - med fuld pension og med masser af hjemmebag og hjemmelave marmelade og skønne kartofler direkte fra haven.
Eftermiddagskaffe i Hornbæk på morfas fødselsdag
Grilhygge i haven
Men vi er kun lige hjemme på pit-stop og i morgen drager vi afsted igen og det ser ud som om vejret har tænk sig arte sig..

Jeg har modtaget award fra Moster Majas og Kreasøster og jeg takker mange gange.Reglerne er:
- man skal linke til den, som man har modtaget awarden af.
- man skal sende awarden videre til 5 andre bloggere, der har færre end 100 faste læsere.
- Til sidst skal man svare på de 5 følgende spørgsmål

Sp.1: Hvorfor begyndte jeg at blogge?
Inspirationen kom fra Slyngebarn, hvor jeg tidlige tit skrev indlæg da mindste pigen var lille og brugte vikler, ringslynger, MT og stofbleer - det var i dette forum jeg begyndte at sy og der blev jeg bekendt med blogverdenen

Sp. 2: Hvilke blogs følger du?
På bloggen er det mest håndarbejdets forunderlige verden, hvor kreativiteten er i højsædet. Følger med meget på på de retro inspirerede blogs, da det er en interesse jeg har haft en mere end 10 år. Jeg er vild med ældre dansk/nordisk keramik

Sp.3: Favoritfarver?
Kigger man i mit glædeskab ville man sige jordlige farver, men jeg elsker farver (dog ikke neon), jeg er bare ikke altid modig nok til at kaste mig ud i en farveekplotion.

Sp. 4: Favoritfilm?
Den er altså svær, for jeg har ikke så tit ro i bagen til at holde til at se film, men jeg bliver altid glad når jeg ser "Den eneste ene"

Sp. 5: Hvilke lande vil du besøge?
En tur til Japan eller Vietnam kunne være sagen.

Til sidst vil jeg gerne nominere:

Bet blev et længere indlæg - men ved jo heller ikke om, der er net på det næste feriested.

God uge til alle fra Millelouise

lørdag den 23. juli 2011

Norsminde - ferie

På vores sommertur rundt i Danmark lagde ved ud med at besøge farmor Lis, som bor i Norsminde. Det har været rigtig hyggeligt, og vi var rimelig heldige med vejret. Det har stået på familiehygge med krabbefiskeri, spil, film og kreativiteter.

Jeg har fået hæklet en del - billeder kommer senere - Mie har fået tegnet - men især drengene er i gang med et stort projekt - de maler War Hammer figurer i stor stil - og det er da ikke sådan lige til - det kræver dyb koncentration og tålmodighed, når de små figurer på minus størrelse skal se flotte ud - og der skal mange mellem tørringer til, førend én figur er færdig.

Jeg har været god til at fået taget billeder, men I skal nok slippe for at blive udsat for dem - men lige et lille udpluk her:

I går på den mest regnefulde dag holdt vi flyttedag - vi træk til Hornbæk op til mine forældres sommerhus - et hyggeligt sted - og i dag fejre vi min fars fødselsdag med hjemmebag og god mad.

Håber I også hygger der ude.

Millelouise, som ikke har haft net i en hel uge - men som pt lige kan være online : ) - god aften og jeg er sikker på at vi for godt vejr i morgen.

søndag den 17. juli 2011

Ferie Ferie Ferie

Så kører vi lige om lidt - her er pakket til en 2-3 ugers tid - vi skal rundt i Danmark - kun starten er planlagt - men ellers tager vi det, som det kommer
Millelouise

Kjole, shorts, Multinålepude og dåbskjole OG Vinder af 3. give away

Lidt forsinket - men havde godt nog også lidt travlt i går - jeg skulle nå at have de sidste projekter klar inden vi drager afsted på ferie - Mangler kun lige at pakke ; ) - men det er vel også bare en detalje. Heldigvis står campingvognen herhjemme, så det går nok.

Men I går var der dømt sy dag - havde lige lovet at Mies kjole og shorts nok skulle blive færdige, men havde også et projekt dåbskjole og hold da op, hvor det drillede - det var en konfirmationskjole, som skulle forvandles og denne kjole var bare så godt syet samme og med mange indsnit, at det stort set var umuligt. Så kjolen bestemte selv - billederne er ikke gode, for da den endelig var færdig, så var der kun strøm på mobilen og kjolen blev afhentet i går klokken 22. 
Så øvelsen gik ud på, ikke at klippe det hele i stykker - håber der komme nogle bedre billeder, for den blev faktisk rigtig flot og enkel.
Men Mie havde jo også et projekt kørende, og det har været klippe i flere dage. 


Jeg synes dog, det var noget besværligt,  at hun både ville havde kjole og shorts af en halv meter stof, det er jo bare er så flot med små hvide heste, prinsesser og slotte. Men det gik faktisk.


En lille let model, så jeg bare måtte sy, fordi jeg har set den på forskellige blogs - min søndagshjerne kan ikke lige huske alle stederne - men den kan findes hos klappekage.Det var meget lidt af prinsessestoffet tilbage, men jeg havde lige så der lige kunne blive til et bærestykke på kjolen.


Hvem vinder? Det var 14 kommentar og 36 lodder - Men jeg forstår ikke, når jeg bruger Random og vil bruge billedet, at den så konstant ændre det sidste tal til 100, når man tager en kopi ?? så jeg har bare taget kopi af resultatet.

5

Det betyder, at vinderen bliver


Kisser Laptern sagde ...
To lodder til mig. 
Det ene gerne vinderloddet,tak.

Glædelig sommerdag!


Så et stor tillykke til dig - du må gerne sende din adresse til mig på millewowk@gmail.com - så sender jeg den til dig.

Familien og jeg tager på sommerferie/camping uden internet, så i de næste par uger vil her være noget stille - kan dog blogge fra min telefon - og da symaskinen ikke bliver taget med, så har jeg pakket garn og hæklenåle. 

SÅ hygge til alle derude og husk vi elsker regn- og blæsevejr - for det er jo kreatid og læsetid - og man kan jo altid drikke en krus varm kakao.

Millelouise


torsdag den 14. juli 2011

Mie 4 år : )

Jeg er da helt færdig - Mie har haft fødselsdag og der er da blevet fejret på en anderledes måde - ønsket var at komme til grøn koncert - så biletter blev indkøbt i sidste uge - men synes da nok ikke lige har vejret var med os - men på trods havde vi en rigtig god tur og hvem skulle have troet at man atter engang fik den fornøjelse at købe et regnslag til en klapvogn!!
forventningsfuld venter hun meget tålmodig i køen - som var meget lang og det regnede og regnede
Og da det regnede allemest - da spillede Medina - men det tog hun altså i stiv arm og det blev sunget med og danset - dog det meste af tiden på min skuldre - ellers kunne hun jo ikke se. Men det meste af tiden sad hun og hyggede sig i sin elskede klapvogn, men Jeppe og jeg trak hende rundt på den efterhånden noget mudrede mark - De store gik rundt for sig selv : ) -
Efter en masse god musik og så TV2, som jeg glædede mig til at høre, så var det ikke mere energi - børnene ville meget gerne hjem - så vi trak hjem og længe leve min bil, som trak os ud af mudret uden at side fast - men koncerten var ikke helt færdig - så efter at børnene var blevet kørt hjem til en hjemme ventene far - var vi to, der lige måtte ind og høre det sidste af koncerten - Nic og Jay - det var godt også var det blevet tørvejr - sådan helt helt tørvejr : )

Husk give away, som trækkes den 16. juli.

Nu tror jeg bare jeg vil stene - efter dagens program - forsat god aften
Millelouise

onsdag den 13. juli 2011

hektiske dage og multinålepude

Synes det har været nogle hektiske dage - jeg har haft alle børn hjemme fuld tid - en mand som har meget travlt og arbejder på de underlige tidspunkter, fået afsendt gaver, købt billetter til koncert, fået ordnet gaver til Mie, er næsten i bund med vasketøjet, det er kun den "uhyggelige-monster-strømpe-kasse"som skal ordnes, været på besøg hos vores olde og i morgen fylder Mie 4 år - og hvad kan så ønske sig????

Jo, en symaskine (og det er jo slet ikke til at forsåt), som jeg ikke har kunne opdrive nogen steder, så hvis I kender nogle steder, så skriv endelig, MEN lige så højt på listen er "jeg skal altså til grøn koncert og høre Medina - så det skal vi så her. Hvilken fiks idé - men sådan er det åbenbart, at være en lille efternøler, der får alle ting med, som der nu bliver snakket om ved middagsbordret.

Jeg plejer næsten altid og sy tøj - men sidder efterhånden med en del stofrester, som jeg har skåret til mange firkanter, men har faktisk ikke syet så meget patchwork, så her kommer den første lille prøve ting.

Glemte dog at rum-inddele den lille lomme - men på trods af det, så multinålepuden fungerer helt efter hensigten.

HUSK min hurtige give away - som slutter den 16 juni - det nås lige inden, vi tager på ferie i de danske sommerland.

God hygge aften til alle i dette regnfulde Danmark

Millelouise

mandag den 11. juli 2011

Give away - 16 juli - Erik Kold, Knabstrup og hygge blade : )

Jeg havde store planer om, at der skulle have været en give away igang i går her på bloggen - men var noget sløv i går - det kan jo ske - men min bagtanke med denne give away er min hang til lopper : )

Et, er at jeg elsker stof og er meget til retrostil - og det er ikke en interesse, som er opstået natten over - da jeg sad og tænkte efter, så har det stået på i de sidste 8-9. hm hm

Men denne give away er loppefund, som er fra den lokale genbrug og er det udtryk for de ting, jeg godt selv kan lide -

 •  Et hæklet lille tæppe,
 •  Små keramik krukker fra Knabstrup, et skønt dansk produkt
 •  Erik Kold sag med gult låg,
 •  to små lommetørklæder med sødt print 
 •  to hygge blade.


Den er da for sød - og meget mere hygsomt at snyde næse i end papir : ) også lige de små krukker fra Knapstrup i meget find stand : )


Lidt fra de to blade - først fantastiske sjove katte som grydelapper
Også lige en fed hæklet sweater
Reglerne er følgende:

 1. Et lod for kommentar
 2. To lodder for kommentar og fastlæser 
 3. Tre lodder for kommentar, fastlæser og link på din blog til min give away
 4. Fire lodder for kommentar, fastlæser, link på din blog til min give away og sætte mig på din blogliste/rulle-ting


På det sidste billede kan du se, hvad min give away indeholder denne gang og du er velkommen til at bruge billede - håber du er med på legen : )

Millelouise

lørdag den 9. juli 2011

VINDER af 3. give away

Velkommen til de mange nye læsere, som er kommet til i den sidste uges tid - det er hyggeligt, at I er med på lidt sjov og jeg håber, at I forsat har lyst til at følge bloggen.  Der har været 26 deltagere som har deltaget med ialt 69 lodder så jeg er bare glad.


26 kommentarer:


 1. Camilla 1, ,2 ,3, 4 

 1. Helle Malene  5, 6

 1. sonja 7, 8  

 1. Sonja frå Sunnfjord 9, 10, 11  

 1. Jette 12, 13  

 1. Julie 14, 15  

 1. Katrine May 16  

 1. Jumici 17, 18, 19, 20

 1. Kristiane 21, 22, 23,  

 1. Naninja 24, 25, 25  

 1. Bilgaardkreative  26, 27, 28

 1. Gitte 29, 30, 31, 32 

 1. Familien Ascanius  33, 34  ..

 1. Loppelækkerier 35, 36  ...

 1. Binemor  37, 38

 1. Jane  39, 40,
 2. Dankebaar 41, 42, 43
 3. Hannnen  44, 45, 46

 1. Cecilie Bertelsen 47, 48

 1. mostermaja 49, 50, 51, 52

21.   Kun Dikkedarer/ Sarah 53, 54,

22.   Marolle 56, 57 

 1. Stine 58, 59,
 2. Maiken 61, 62 

 1. Elisa With Nielsen 63. 64, 65 

 1. Helle 66, 67, 68 og 69 

og en vinder blev fundet - 

 Og det betyder, at det er 

Sonja frå Sunnfjord  med lodderne 9, 10, 11 - det har vundet !!
Så et tillykke herfra : )

Det vil være fint, hvis du sender mig en mail på millewowk@gmail.com og jeg glæder mig til at høre fra dig : ) 

Håber I snart er klar igen til en lille give away - den bliver sat i gang i morgen. Ønsker alle en forsat god aften.

MillelouiseTravlt - Give away trækkes efter kl. 22

Mie har jo fødselsdag i næste uge, men skulle lige holde lidt fødselsdag - så dagen igår startede med at bage og bage - små chokoladekager i lyserøde kageforme med blå, som blev tyrkis glasur. Nåede lige at tage et billede af sendingen til børnehaven

Men dagen i går bød på mere - skulle lige have syet et sæt sommertøj, da vi skulle ud til 70 års fødselsdag, som bød på gourmet middag på Unico - så jeg havde pænt travl - manglede da også lige at købe gave - men det blev til et hurtigt sommersæt, som fungerede efter hensigten - at være behagelig også efter mange timer med indtagelse af lækker mad.
også lige et bagfra
I går eftermiddags gik turen mod Århus uden børn - og det sker ikke særlig tit, hvor vi tog til fødselsdag og spiste det flotteste og lækreste mad. Aftenen sluttede ca. kl. to og vi er så heldige at farfar/svigerfar bor i Århus, så der var ikke så lang hjem i seng - så det var altså skønt.

Det er altid hyggeligt at besøge Svigerfar - og det kom lige 5 kg nye kartofler med hjem - og på hans matrikel findes der tit de fedeste ting, så jeg nåede lige at sikre mig et par ølkasser og et campingbord og det er da nu slet ikke så ringe.
 Må vist hellere ind og forsøge at få liv i Mie, som ikke burde sove til middag - men sover endnu - hm, så går hun jo aldrig i seng - men det går vil nok - fordi så kan hun vel hjælpe med udtrække en vinder i aften.

forsat hyggelørdag til jer
Millelouise

torsdag den 7. juli 2011

Altså hvor skønt og alletiders retro-sommertøj

Synes da bare det er for stor - I er 50 faste læsere, som følger med på min blog - hvor er det dejligt : ) at andre har lyst til at kikke og læse om det, man går rundt og laver

Startede egentlig i går med at klippe, klippe og klippe - det er nu ikke det hele, som jeg har fået syet - mangler et par shorts til Mie, men må nok hellere prioritere at få bagt til børnehaven i morgen.

Jeg har syet spencer, bluse, lille smæk og shorts - men tænker at Mie ikke kan nå at bruge det hele

Fik syet en lille fin smæk i dobbelt stof
Også lige en lille tunika ting, en ren hygge ting, med lille lommer, hvor der lige er plads til en lille pixibog - som selvfølgelig er udgive i 1970érne - det er nu lidt hygsomt i str 3 år
og her med bog ; )
Et par super søde shorts i str. 3-4 år
Også måtte jeg bare sy en spencer efter mit ynglings mønster i øjeblikket og synes det blev vældig
Også lidt tættere på

 Noget af tøjet kommer på Amio i min Alfebiks for Mie når nok ikke at bruge det hele ; )

Huske min give away som trækkes d. 9 juli

Nå hellere gå i køkkenet - drengene kommer snart hjem fra den daglige ridetur - maden skal vel også laves og kagerne bages - elsker at lave mad for det meste, men ikke lige idag - mest fordi køleskabet ikke pt gemmer på det helt store fristelser. 

onsdag den 6. juli 2011

Stof, også lige om hjørnet også meget lækkert -

Kender du det - har fundet en super butik i Esbjerg omkring 2009, hvorefter man får at vide, at den har nu lukket og man fatter minus. I dag var jeg på tour de Esbjerg, hvor jeg atter engang lige smuttede ind i Stof 2000 - og jeg manglede noget bestemt, som de ikke havde, MEN det kunne jeg da købe i Tovegade i Esbjerg. Kikkede noget sært og spurgte om denne butik ikke var lukket?

Næ nej - den lever, og jeg siger jer - en fantastisk butik for dem, som er til patchwork og elsker alle de gode mærker - hvilket valgmuligheder - jeg glemte, at købe at jeg egentlig kom efter - kom til at købe stof, som jeg bare ikke helt kunne stå for på trods af, at jeg har konstateret, at det nu nok ikke er stof jeg sådan lige står og mangler ; )
Beklager, men billederne er taget med mobilen - men fik lige lov til at tage et par billeder indefra butikken -
mere
Mere
 Også har jeg ikke engang taget billeder af det hele - butikken har en hjemmeside, men der kan ikke handles online. - Men Hvis du kommer forbi Esbjerg en dag - så skulle du tag og kikke forbi - og tænker hvis man ringer, så er der altid hjælp at finde. Jeg konstaterede, at det stof jeg tit kikker efter på nettet fra USA og andre steder - samt bøger mv - kan simpelhen kan købes i denne butik. Også glemte jeg helt, at kikke på alle deres broderier.

Fik god snak og fik af vide, at der tit kom hele busser, forbi sådan for at handle - og det siges at det Danmarks 3. største patchwork grundet det store udvalg - synes det bare hårdt at kikke alle de stoffer, når nu man HAR besluttet, at det er købefri stof måned - Men for Søren, hvor er jeg bare glad for, at butikken faktisk lever og det er ikke sidste gang kikker forbi : )

Er bare lidt nysgerrig - men hvor handler I stof henne?

God aften - det klør i mine syfingre, men skal have fodret ungerne - kan mærke at det bliver noget let - for jeg skal sy, sy og atter sy

Millelouise

mandag den 4. juli 2011

Skønne kager og en retro-skjorte

I går aftens gik jeg konstant og ledte efter noget lækkert spiseligt i huset og det var bare "NO GO" - og efter mine efterhånden mange ture rundt på de forskellige blogs - blev min hjerne med at at kredse om Cup Cakes - men ak ak - har jo hver det ene eller det andet - eller havde jeg ?

Jeg bagte en skøn noget usund chokoladekage, men ejede ingen små fine forme, så dejen kom i en brødform, hvor efter jeg skar den ud i passende størrelse. Pynt - tja for ikke så længe siden så jeg udsendelsen "det søde liv, som netop handlede om cup cakes med tilhørende iceing og tænkte, det måtte kunne bruges også selv om kagerne var firkantede - min bedre halvdel havde også set programmet - og i opskrifter stod der jo: Citat:
"Med en bunsenbrænder "flamberes" det øverste af iceingen en anelse" 


Man bliver rigtig kreativ og dette er ikke for børn - men de synes det er sejt ; )
Og Du ser rigtig - det er vores ukrudtsbrænder - jo jo - æstetikken er så som så - men de smagte fantastisk og drengene morede sig : )


Sideløbende med dette kage projekt har jeg fået syet den fedeste drengeskjorte nyt retroagtigt stof - det er både med krave og knapper og knaphuller 
lige et billed af kraven
lige et billede bagfra


Husk min give away, som trækkes den 9. juli - det er der ikke så længe til : )


Millelouise 

søndag den 3. juli 2011

Lidt til Victor Valdemar

Fik en stak stof ind ad døren, som jeg faktisk ikke selv havde købt og det er jo stort. Viste ikke at der var mennesker, der sådan købte stoffer, uden at bruge det : )

Opgaven var. kan du ikke forvandle noget af det til børnetøj - så er resten dit - og jo det kunne jeg vel godt. Uglebukserne var et resultat af denne  bunke - om også det her sæt til lille Victor Valdemar. jeg ville prøve noget nyt - at sætte krave på en skjorte og det gik sådan rimelig ok - så nu skal der syes skjorter : )

Egentlig er det meget sjov at sy af noget stof, man ikke selv ville have valgt, for jeg synes faktisk at det er blevet ret ok, men der blev også lidt mere - et par shorts efter mores ønske, han blev nemlig så glad for dem med hvalerne på.

også lige denne her smæk - nok en god idé til en gut på snart 9 måneder
Hele dagen har jeg skulet til mine kreabunker og det kræver en oprydning førend kreativiteten kører igen - havde egentlig klippet mønstre til sommerhatte, men synes ikke lige vejret gavner mine sommelige fornemmelser - måske man skulle sy én sydvest i stedet for.

Forsat god søndag til jer alle - husk min give away her med frist den 9 juli

Millelouise

lørdag den 2. juli 2011

Elsker du at hækle ? så tjek min Give away

Jeg er så glad, for jeg har selv lige vundet min første Give away hos Blomsterbørn og trak selv en vinder I går på min egen give away og den er  på vej til Lotte. Jeg er så glad for min computer er blevet ryddet op at min bedre halvdel og fået windows 7 og alle ved vel at det er så meget bedre end det forhadte Vista.

Men mit formål er, at præsentere den fedeste hæklebog fra Lis Paludan - det er så meget i denne bog - og jeg må sande at jeg ikke hækler så meget igen - men kan se, at det er der altså andre herinde i blogland der gør
Dette er kun få udsnit fra bogen. Der er rigtig mange flotte sager i den til børn - veste, bukser, handsker osv, men det bedste er at der er super gode instruktioner i den. Den kan blive din sammen med med alt det her : )

Pondusbøger, som er sjove at læse for de kære små poder og kan bruges til stil-studio af tøj fra dengang, hvor man overlevede med 1 dansk tv-kanal, ingen fjernbetjeninger, fastnettelefon og spolebåndoptageren.

En fin lille efterhånden meget kendt plastikbøtte ( Erik Kold ), som jeg mindes fra min barndom og et lille hyggespil mikado i den originale fine æske.


Det du skal gøre for at komme for at deltage er følgende:

 1. Et lod for kommentar
 2. To lodder for kommentar og fastlæser 
 3. Tre lodder for kommentar, fastlæser og link på din blog til min give away
 4. Fire lodder for kommentar, fastlæser, link på din blog til min give away og sætte mig på din blogliste/rulle-ting
Også det vigtigste - denne give away bliver trukket den 9. juli - kom og vær mere med - det er så hyggeligt

Millelouise


fredag den 1. juli 2011

Vinder af 2. give away blev.....................

Den kære teknik vil ikke altid, som jeg gerne vil, så det bliver nærmere 23 inden dette indlæg bliver udgivet - Men tid til at trække en vinder -  jeg er rigtig glad for, at I deltog.

Jeg kan se, at der er kommet nye læsere til - det er bare så dejligt I har lyst til at se, de ting som jeg sidder og hygger mig med. Så et stort velkommen  : ) Jeg synes det er rigtig hyggeligt at komme rundt på de forskellige blogs og blive inspireret.

Listen med alle de søde deltagere - og jeres lodder har fået numre : )

 1. Judith 1,2,3
 2. Julie 4,5
 3. "Lume" 6,7,8
 4. Sonja 9,10,11
 5. Lotte 12,13
 6. Kisser Laptern 14,15
 7. Blomsterbørn 16,17,18
 8. Sonja fra Sunnfjord 19,20,21
 9. Tanja  22,23,24
 10. Kathrine 25
 11. Jumici 26, 27, 28
 12. Mia 29,30 

Vinderen har lod nummer:


True Random Number Generator  13Powered by RANDOM.ORG


Og det er Lotte, som har lod nummer 13, som blev den heldige vinder. At vinde på en fredag med tallet 13, det er da helt godt : ) Lotte har også en blog, som kan ses her.  Tillykke Lotte og du må gerne kontakte mig på millewowk@gmail.com, så jeg kan få din adresse samt ønske om størrelsen af bukserne. Glæder mig til at høre fra dig : )

Da manden sidder og ordner husets computere denne aften, så venter jeg lige til søndag med at skyde den næste give away i gang - men ser frem til en computer, der arbejder lidt bedre.


Hygge hygge til jer alle - nu vil jeg på blog-rundtur for at se, om jeg har været heldig i aften : )

Millelouise

Min give away trækkes i aften kl. 22 - du kan nå det endnu : )

Så er det lige om lidt, at jeg trækker min give away - man kan stadigvæk lige nå det. Det er lige kommet et par trekvartlange uglebukser ud af maskinerne - det blev da vældig søde. Elsker de simple ting, som bare er søde i sig selv.

Sidder og arbejder med en lille babyskjorte, hvor jeg tror der skal krave på - det projekt er jeg lidt spændt på - jeg plejer aldrig at sy kraver på mine ting.

Hyggefredag til Jer, som læser med

Millelouise