Mit univers


Her kan man følge med i, hvad der fylder mest i mit liv - tanker og idéer, som jeg gerne deler ud af.
God læselyst Millelouise

fredag den 1. oktober 2010

Jeg ønsker mig en bondegård af julegave : )

Det er imponerende for lidt overskud jeg har efter, at jeg er startet på nyt arbejde - der er for lidt tid til at plejes éns interesser - heldigvis fik jeg syet lidt sidste weekend og det var altså også tiltrængt - hele mit kreative liv er stort set gået i stå. Jeg drømmer om et kæmperum, hvor der er plads til rod - stof - og symanskiner - plads til kreativitet - og der er der ikke længere her.

Nu kan man efterhånden godt mærke at huset egentlig var købt, at vi kun havde to børn, som ikke var ret store - men børnene er ved at fylde meget i landskabet og Mie fylder efterhånden også én del med alle hendes mærkværdige pigedimser og dutter.

Hestesporten, som efterhånden er én del af familien, er ligesom kommet for at blive. Så derfor har vi taget konsekvensen - at sætte huset til salg - tror det kommer på nettet i næste uge - også har man vel lov at håbe at trods finanskrise og trægt boligmarked - at der er nogen, som står og mangler et skønt hyggeligt hus - men må bare erkende, at her bare ikke er plads nok til heste, sytøj, forberedelse samt os 5. Så vi venter lidt spændt på, hvad fremtiden bringer.Men dagliglivet går videre - oktober, min ynglingsmåned er kommet godt i gang med dejligt efterårsvejr og jeg kan se frem til at begge drenge har fødselsdag og man sørme også kan være så heldig at der er efterårsferie - og den ser jeg så meget fremtil.